Get Adobe Flash player
Home | Assortiment | VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijn systemen

Vouwgordijn systemen

Wilt u zelf uw vouwgordijn maken ?


Geen probleem ! Bij ons kunt u niet alleen alle onderdelen los bestellen maar wij leveren ook verschillende complete sets waarmee u alles thuis ontvangt om een perfect vouwgordijn te maken. Als u van de verschillende systemen de beschrijvingen door zult lezen kunt u erachter komen welk systeem voor u het beste is !

Hoe maakt u een vouwgordijn ?


In onze klantenservice vindt u een complete werk beschrijving voor het maken van een vouwgordijn om daar snel te komen kunt u ook hier klikken.


Het goedkoopste adres voor complete vouwgordijn systemen !

Al jaren lang zijn wij op het internet te vinden met losse standaard systemen en nog steeds kunnen wij zeggen dat wij de goedkoopste zijn van Nederland !

Behoedt u voor namaak !

Toch horen wij weleens dat iemand een goedkoper adres heeft gevonden ! Maar helaas wijken deze systemen wel af van het door ons aangeboden product. In onze systemen worden bijvoorbeeld alleen de orginele "somfy" koordspoelen verwerkt. Deze garanderen een perfecte werking omdat deze conisch zijn gemaakt. Bij de goedkopere koordspoelen kan het koord eraf lopen en draait het gehele systeem vast. Daarnaast verschillen onze profielen in wanddikte met de goedkopere modellen. Doordat wij een dikker profiel verwerken is de rail veel stabieler in bijvoorbeeld een iets bredere afmeting. Als laatse worden onze systemen altijd geleverd met een onderlat.


 

Standaard cassette systeem
Budget vouwgordijn systeem
XXL vouwgordijn systemen
Top Down Buttom Up vouwgordijn systeem